+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel NAUTICO Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 120 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    81%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 29.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 18.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • čistota, vstřícnost personálu, možnost zaparkovat i ranní snídaně

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Tůmová

jednotlivec, 18.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Rezervovala jsem apartmán pro mě příbuzné,kdyz přijeli tak slecna v recepci jim dala jiný pokoj,levnejsi třílůžkový.A pak nastal problém,slecna chtěla po mě storno kauci 70 eu protože jsem stále měla rezervovaný ten apartmán a ona v něm neměla ty hosty.Slecna strašně neochotná a nepříjemná,bohuzrl koukala na film tak jsme ji vyrušili.V pokoji strašně teplo,chtelo by to buď větrák nebo klimatizací.V listopadu mi příbuzný přijedou znovu,tak doufám že nebude zas nějaký problém.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel NAUTICO odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

za tuto skutečnost se moc omlouvám. Musela nastat nějaká chyba. Slečna na recepci mi sdělila, že jste ji telefonicky kontaktovali ohledně pokoje, že přijedou pouze 3 osoby a ne 4, které byly na předchozí rezervaci z jiného hotelového portálu. Proto Vás recepční ubytovala ve třílůžkovém pokoji, který jste si telefonicky objednali, přesto, že rezervace zůstala i na apartmán. Slečna se Vám snažila vysvětlit, že Vám přepíše cenu, protože apartmá je dražší než třílůžkový pokoj. Sama jsem jí papír s přepsanou cenou vytiskla a ona Vám ho šla ukázat. Pokud si recepční říkala o provizi za neobsazený pokoj muselo to být omylem a nebo jste se s recepční špatně pochopily. Přesto je mi líto, že jste s našimi službami nespokojena a za celý incident se Vám omlouvám. Pro příští rezervaci můžete kontaktovat přímo mne a já Vám zajistím hladký průběh ubytovaní.

S pozdravem

Tišerová Petra
hotel Nautico
petra.tiserova@seznam.cz

Anonym

jednotlivec, 31.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Es war sehr sauber. Die Lage ist sehr gut (Rennstrecke) Das Personal war sehr freundlich

  • Das Frühstück ist zu SPÄT ! Es müsste um 7 Uhr Frühstück geben. Wir konnten nie Frühstücken, weil wir zur Rennstrecke mussten.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš Jelínek

skupina přátel, 28.7.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělá snidaně velmi ochotný personál

  • Nic vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

KAREL

jednotlivec, 29.5.2016

příbramsko Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • PERFEKTNÍ PŘÍSTUP JAKO VŽDY - VŠE BEZ PROBLÉMŮ

  • Jedé snad to, že nebyl vydán doklad o zaplacení ubytování. Jinak bez připomínek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

jednotlivec, 25.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Romana

jednotlivec, 11.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Špatný signál TV - vlastně žádný

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

jednotlivec, 3.5.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Na pokoji byl sice BTV přijímač, ale dívat se na něj, z důvody absolutní nekvality televizního signálu, vážně nešlo!!!! Přitom požadavek při objednávce hotelu byl pokoj s TV. Zbytečná kaňka na jinak velmi dobrém hodnoceni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radoslav Vavřina

jednotlivec, 21.1.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Firma Hauke Josef Kolář

jednotlivec, 3.12.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • -Dobře vytápěné v zimním období -Sprcha a dostatek horké vody -Pohodlná postel -Profesionální chování personálu (komunikace, ochota, vstřícnost,..)

  • -Nedostatečné odhlučnění stěn (všechno slyšet z vedlejšího pokoje, každou chůzi po chodbě- to je způsobeno nízkou tuhostí konstrukce na které leží podlaha chodby) -Chybí světlo nad umyvadlem - při holení ( na stropě by nemuselo být) -Nekvalitní signál u českých stanic TV (celkem 3 a jsou i 3 německé)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Tomáš Grutman

jednotlivec, 13.11.2015

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.10.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Celkem čistý hotel, v Mostě jeden z těch trochu lepších ( ale to je snadné, je tu asi pět možností ubytování takže není z čeho vybírat). Blízkost cca 15minut od centra. Hned vedle příjemná restaurace.

  • Venku bylo 35 stupňů, na pokoji 40!! Bez klimatizace, bez větráku....Drobné závady - nedovíral se sprchový kout, WC téměř nesplachovalo. Personál se bavil o hostech, kteří nerozumněli česky před ostatními hosty takže to působilo neprofesionálně (možná nějaký brigádník?)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Blanka

skupina přátel, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • příjemné prostředí vč. interieru, dobrá dostupnost

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.