Hotel NAUTICO Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 177 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Radim Chmela

jednotlivec, 21.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Martin

skupina přátel, 20.12.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
96 %
  • wir waren sehr zufrieden, Hotel entsprach unseren Bedürfnissen, beim Nächsten mal reservieren wir im Vorfeld restaurant - Tisch

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Ing. Milan Karlovec

dospělý pár, 27.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Večeře byla velmi chutná, ubytování vzhledem k ceně velmi dobré, služby včetně obsluhy bez připomínek. Jediná malá výtka. Pokud si 15 lidí objedná salonek na oslavu čehokoliv, měli by jste mít na skladě víc než 5 lahví kvalitního vína.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jaroslav Kvíz

jednotlivec, 14.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Doporučuji, parkování za příplatek v hotelové garáži.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Markéta

jednotlivec, 8.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan

dospělý pár, 28.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Děrave prosteradlo a povleceni.

Personál
8
Služby
8
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jiřina Kubešová

dospělý pár, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Se službami a ubytováním jsme velice spokojeni. Není to poprvé, co jsme byli v hotelu ubytovaní a předpokládáme, že tomu nebylo naposled.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Slušná cena za gará žové parkování

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Hodač

skupina přátel, 10.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • dobrá restaurace Nautico, jídla a personál

  • průměrné apartmany

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Angelika

jednotlivec, 2.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vše v pořádku, příjemné ubytování za rozumnou cenu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Lukáš

dospělý pár, 20.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemné hotelové prostředí i personál,pizzerie Nautico, hezký pokoj, příznivé ceny. Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Snídaně se podávají 8-10, což pro služební cesty není ideální. S personálem jsme se nakonec dohodli na dřívějších snídaních.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

p. Hornová, Bičíková .

jednotlivec, 25.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Josef

jednotlivec, 11.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • - bohužel značný rušivý hluk z ulice v noci

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

paní Kubešová

dospělý pár, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Typ ubytování nám vyhovuje, pokud bychom nebyli spokojeni, hledali bychom ubytování jinde. Pro naše potřeby dostačující. V Mostě jsme se narodili, žili tam více jak 30 let, takže pravidelně pořádáme a zúčastňujeme se posezení s přáteli a bývalými spolužáky. Smutné však je, že Most již není to co býval - oplýval větší čistotou a pořádkem. Pestrost domů je sice krásná, ale to není vše. Známe totiž i starý Most, kde jsme bydleli a i zažili stěhování do nového Mostu. Vždyť si vezměte prostředí okolo Vašeho hotelu (chátrající budovy býv.kasáren a o kousek dál býv. nákupní centrom Rozkvět - brrr atd.). Toto však Vy nemůžete ovlivnit. Takže za Vaše služby moc děkujeme. Zdraví Vás Kubešovi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

jednotlivec, 26.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Ari Thor Gudmannsson

dospělý pár, 22.9.2013

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • The hotel is excelent, clean and frendly staff. I stayed only one night and I will stay there if I have to stay in Most again. Great Pizza place next door. Room was big and better than I expected so I give this hotel 5 of 5 for a 3 star hotel. Staff verry helpfull and friendly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

skupina přátel, 30.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Krásně zrenovovaný, čistý objekt, nezvykle veliký pokoj, dle mého názoru nadstandardně vybavený (kuchyňka), velká koupelna, dostatek el. zásuvek, připojení k internetu. Možnost pronájmu garáže za velice slušnou cenu.

  • U poměrně rušné komunikace, náš pokoj byl přímo nad pizzerií - moc se nedalo větrat (hluk, odér z kuchyně)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 4.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Velice milý a vstřícný personál, výborná snídaně, pěkná koupelna.

  • Záleží jaký dostanete pokoj, některý je prostorný některý malý, trochu znečištěný koberec, ale jinak vše čisté a v pohodě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Romana

jednotlivec, 18.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Na to že je hotel v rekonstrukci - super. Až bude hotov bude to paráda. Romana

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10