Hotel NAUTICO Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 177 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 12.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Oceňuji příjemný personál, čistotu a příjemný interiér hotelové kavárny.Snídaně až na drobné výhrady byla velice chutná a dostačující.Velice hladký průběh při nahlášení a odhlášení se z hotelu.

  • Cena v porovnání s komfortem pokoje je podle mne nadsazená, (např. chyběl mi v koupelně fén, na který narazíte i v obyčejných motelech). Lůžka byla zapuštěna do vyvýšeného podia, které bylo potaženo nepříjemným(snad zátěžovým?)kobercem. Měla jsem méně soukromí, než bych si přála, vzhledem k velice tenkým stěnám mezi jednotlivými pokoji (pokaždé jsem slyšela obyvatele vedlejšího pokoje, když šel do koupelny). Cena snídaně nebyla přemrštěná, ale očekávala bych více druhů pečiva (ne jen rohlík) a více zeleniny a ovoce.Opravdu je to nesrovnatelné se servisem, který znám odjinud a z hotelů stejné kategorie (***).

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 11.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Byly jsme spokojeni,při návštěvě Mostu,rezervuji znovu

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Michaela

jednotlivec, 16.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • byla jsem spokojená, personál byl perfektní. pokoj příjemně vybavený s možností připojení k internetu. Restaurace hned vedla byla výhodou. velmi spokojená jsem byla s nabídkou parkování v garáži, kterého jsem využila a byla jsem klidná, že auto v této lokalitě bude v pořádku. pokud bych měla opět nocovat v Mostě, tento hotel bych si opět vybrala.

  • V pokoji nesvítilo hlavní světlo a malá lampička. Matrace v posteli byla již lehce proleželá. Překvapilo mě, že se snídaně platí zvlášť, zatím jsem se s tímto nesetkala.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 4.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
34 %
  • Restaurace vedle hotelu

  • Byl objednán 2 lůžkový pokoj pro použití jednou osobou. Přidělen byl pokoj bez jakekoliv židle bez avizovaného WiFi. Po reklamaci byl přidelen jiný pokoj. Nesvítilo stropní světlo ani světlo u postelí. Postele proleželé, ručníky zatuchlé. Jeden ručník na 3 dny. Avizovaná lednička nebyla. Snídaně až v 8 Hod, což při obchodní cestě je pozdě.

Personál
6
Služby
4
Čistota
3
Komfort
1
Cena/kvalita
3

Kateřina Žilková

jednotlivec, 21.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Kateřina Žilková

jednotlivec, 23.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Josef

jednotlivec, 17.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Vedle hotelu dobrá restaurace.

  • Hlídané parkoviště cca. 5min. od hotelu, Vedle hotelu parkoviště s komentářem na recepci, že není bezpečné.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

jednotlivec, 10.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 29.10.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří Vojnik

jednotlivec, 27.10.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Příjemné ubytování v solidně vybaveném pokoji i s malým kuchyňským koutkem.

  • V době pobytu bylo sychravé počasí a koupelna by proto měla být lépe temperovaná, na pokoji byl zastaralý typ televize s malou obrazovkou a minimem programů.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anamy Pónya

jednotlivec, 16.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hotel je krásný, vedle v pizzerii výborně vaří a hotelová kavárna je taktéž sympatická. ;-) Na víkendový pobyt ideální.

  • Hotel je krásný, vedle v pizzerii výborně vaří a hotelová kavárna je taktéž sympatická. ;-) Na víkendový pobyt ideální.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

- Kučerová

jednotlivec, 23.9.2011

Most, hotel Nautico

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Maximální spokojenost s ubytováním i stravou. Agentura, která ubytování zprostředkovala je výborná!

  • Maximální spokojenost s ubytováním i stravou. Agentura, která ubytování zprostředkovala je výborná!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Zámečníková

jednotlivec, 14.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemný penzion s hezkou vinárnou,kde výborně vaří.

  • Příjemný penzion s hezkou vinárnou,kde výborně vaří.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra

rodina se staršími dětmi, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Útulný penzion, skvělé služby, parkování v placené garáži (mimo ni nedoporučuji), značková vína a jiný alkohol k dostání na recepci

  • Útulný penzion, skvělé služby, parkování v placené garáži (mimo ni nedoporučuji), značková vína a jiný alkohol k dostání na recepci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Votruba

skupina přátel, 31.7.2011

Sezimovo Ústí ČR

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Velmi ochotný personál - bohatá a kvalitní snídaně.Výhodné parkování zdarma a velmi dobré připojení wifi i kabelem.

  • Velmi ochotný personál - bohatá a kvalitní snídaně.Výhodné parkování zdarma a velmi dobré připojení wifi i kabelem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Václav MVDr.Dubský

jednotlivec, 7.7.2011

Most CZ

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Matthias Petrick

jednotlivec, 16.6.2011

Deutsch

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Es war etwas warm unter dem Dach, ansonsten gab nichts zu beanstanden.

  • Es war etwas warm unter dem Dach, ansonsten gab nichts zu beanstanden.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Novák

jednotlivec, 14.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Profesionální přístup, mohu jen doporučit.

  • Profesionální přístup, mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Pokoj byl malý, pěkný, čistý, sociální zařízení též. Na pokoji nefundovala TV, byl problém se snídaní, nešla objednat na dřívější čas.

  • Pokoj byl malý, pěkný, čistý, sociální zařízení též. Na pokoji nefundovala TV, byl problém se snídaní, nešla objednat na dřívější čas.

Personál
9
Služby
3
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Annette Hultaker

rodina s malými dětmi, 7.6.2011

English

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8