Hotel NAUTICO Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 177 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Marcela

rodina se staršími dětmi, 31.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza

jednotlivec, 5.2.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Kozlová

skupina přátel, 1.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni, hotel velmi vkusně zařízený, čisto, opravdu příjemný a ochotný personál, snídaně bohatá na výběr.

  • Byli jsme velmi spokojeni, hotel velmi vkusně zařízený, čisto, opravdu příjemný a ochotný personál, snídaně bohatá na výběr.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Vlková

jednotlivec, 7.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • velmi pěkné prostředí, příjemné pokoje i personál

  • velmi pěkné prostředí, příjemné pokoje i personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ZŠ a MŠBrno, Křenová 21

skupina přátel, 31.5.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme se vším velmi spokojeni, doporučujeme dalším zájemcům

  • Byli jsme se vším velmi spokojeni, doporučujeme dalším zájemcům

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Kučerová

jednotlivec, 23.9.2011

Most, hotel Nautico

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Maximální spokojenost s ubytováním i stravou. Agentura, která ubytování zprostředkovala je výborná!

  • Maximální spokojenost s ubytováním i stravou. Agentura, která ubytování zprostředkovala je výborná!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan Vitásek

jednotlivec, 29.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Karnolt

jednotlivec, 22.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Hušková

jednotlivec, 15.12.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Útulné a čisté ubytování.

  • Není stroj na kávu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Kubešová

dospělý pár, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Se službami a ubytováním jsme velice spokojeni. Není to poprvé, co jsme byli v hotelu ubytovaní a předpokládáme, že tomu nebylo naposled.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ari Thor Gudmannsson

dospělý pár, 22.9.2013

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • The hotel is excelent, clean and frendly staff. I stayed only one night and I will stay there if I have to stay in Most again. Great Pizza place next door. Room was big and better than I expected so I give this hotel 5 of 5 for a 3 star hotel. Staff verry helpfull and friendly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 3.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel je úžasný.Cistota a příjemný personal ...vsem moc doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora Kálnássy

dospělý pár, 19.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Jelínek

skupina přátel, 28.7.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělá snidaně velmi ochotný personál

  • Nic vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10