+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel NAUTICO Reviews

Hotel ratings

86%
Very good

by 126 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    81%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
76 %
  • Smrad kuchynsky v celom hotely , vsetky okna pozavierane, nevyvetrane, zem špinava. Na izbe kuchynsky kut bez vybavenia, bez kanvice na vodu. Prvu Izbu som musela menit, lebo v kupelni bol neznesitelny smrad z odpadu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 29.8.2017

Deutsch

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 25.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.7.2017

Čeština

  • Overall rating
73 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 19.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.4.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 18.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.11.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • čistota, vstřícnost personálu, možnost zaparkovat i ranní snídaně

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Tůmová

single traveler, 18.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • Rezervovala jsem apartmán pro mě příbuzné,kdyz přijeli tak slecna v recepci jim dala jiný pokoj,levnejsi třílůžkový.A pak nastal problém,slecna chtěla po mě storno kauci 70 eu protože jsem stále měla rezervovaný ten apartmán a ona v něm neměla ty hosty.Slecna strašně neochotná a nepříjemná,bohuzrl koukala na film tak jsme ji vyrušili.V pokoji strašně teplo,chtelo by to buď větrák nebo klimatizací.V listopadu mi příbuzný přijedou znovu,tak doufám že nebude zas nějaký problém.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel NAUTICO replied to this review.
Dobrý den,

za tuto skutečnost se moc omlouvám. Musela nastat nějaká chyba. Slečna na recepci mi sdělila, že jste ji telefonicky kontaktovali ohledně pokoje, že přijedou pouze 3 osoby a ne 4, které byly na předchozí rezervaci z jiného hotelového portálu. Proto Vás recepční ubytovala ve třílůžkovém pokoji, který jste si telefonicky objednali, přesto, že rezervace zůstala i na apartmán. Slečna se Vám snažila vysvětlit, že Vám přepíše cenu, protože apartmá je dražší než třílůžkový pokoj. Sama jsem jí papír s přepsanou cenou vytiskla a ona Vám ho šla ukázat. Pokud si recepční říkala o provizi za neobsazený pokoj muselo to být omylem a nebo jste se s recepční špatně pochopily. Přesto je mi líto, že jste s našimi službami nespokojena a za celý incident se Vám omlouvám. Pro příští rezervaci můžete kontaktovat přímo mne a já Vám zajistím hladký průběh ubytovaní.

S pozdravem

Tišerová Petra
hotel Nautico
petra.tiserova@seznam.cz

Anonym

single traveler, 31.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Es war sehr sauber. Die Lage ist sehr gut (Rennstrecke) Das Personal war sehr freundlich

  • Das Frühstück ist zu SPÄT ! Es müsste um 7 Uhr Frühstück geben. Wir konnten nie Frühstücken, weil wir zur Rennstrecke mussten.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš Jelínek

group of friends, 28.7.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Skvělá snidaně velmi ochotný personál

  • Nic vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

KAREL

single traveler, 29.5.2016

příbramsko Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • PERFEKTNÍ PŘÍSTUP JAKO VŽDY - VŠE BEZ PROBLÉMŮ

  • Jedé snad to, že nebyl vydán doklad o zaplacení ubytování. Jinak bez připomínek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

single traveler, 25.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Romana

single traveler, 11.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Špatný signál TV - vlastně žádný

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

single traveler, 3.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Na pokoji byl sice BTV přijímač, ale dívat se na něj, z důvody absolutní nekvality televizního signálu, vážně nešlo!!!! Přitom požadavek při objednávce hotelu byl pokoj s TV. Zbytečná kaňka na jinak velmi dobrém hodnoceni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 10.3.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radoslav Vavřina

single traveler, 21.1.2016

Liberec Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.