+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel NAUTICO Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 131 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    81%
  • Preis-Leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 23.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel je úžasný.Cistota a příjemný personal ...vsem moc doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 14.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Bohuslav Pospíšil

Einzelreisender, 14.1.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Čisto, ticho.

  • Dobrý den, měli jsme to jako služební cestu několika lidí a personál nemohl udělat fakturu na stejnou částku každému zvlášť, ale pouze za pokoj. Morgenstein

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 24.9.2017

Bratislava Slovensko

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Smrad kuchynsky v celom hotely , vsetky okna pozavierane, nevyvetrane, zem špinava. Na izbe kuchynsky kut bez vybavenia, bez kanvice na vodu. Prvu Izbu som musela menit, lebo v kupelni bol neznesitelny smrad z odpadu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 29.8.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
73 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 19.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 29.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 18.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • čistota, vstřícnost personálu, možnost zaparkovat i ranní snídaně

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Tůmová

Einzelreisender, 18.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Rezervovala jsem apartmán pro mě příbuzné,kdyz přijeli tak slecna v recepci jim dala jiný pokoj,levnejsi třílůžkový.A pak nastal problém,slecna chtěla po mě storno kauci 70 eu protože jsem stále měla rezervovaný ten apartmán a ona v něm neměla ty hosty.Slecna strašně neochotná a nepříjemná,bohuzrl koukala na film tak jsme ji vyrušili.V pokoji strašně teplo,chtelo by to buď větrák nebo klimatizací.V listopadu mi příbuzný přijedou znovu,tak doufám že nebude zas nějaký problém.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel NAUTICO hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

za tuto skutečnost se moc omlouvám. Musela nastat nějaká chyba. Slečna na recepci mi sdělila, že jste ji telefonicky kontaktovali ohledně pokoje, že přijedou pouze 3 osoby a ne 4, které byly na předchozí rezervaci z jiného hotelového portálu. Proto Vás recepční ubytovala ve třílůžkovém pokoji, který jste si telefonicky objednali, přesto, že rezervace zůstala i na apartmán. Slečna se Vám snažila vysvětlit, že Vám přepíše cenu, protože apartmá je dražší než třílůžkový pokoj. Sama jsem jí papír s přepsanou cenou vytiskla a ona Vám ho šla ukázat. Pokud si recepční říkala o provizi za neobsazený pokoj muselo to být omylem a nebo jste se s recepční špatně pochopily. Přesto je mi líto, že jste s našimi službami nespokojena a za celý incident se Vám omlouvám. Pro příští rezervaci můžete kontaktovat přímo mne a já Vám zajistím hladký průběh ubytovaní.

S pozdravem

Tišerová Petra
hotel Nautico
petra.tiserova@seznam.cz

Anonym

Einzelreisender, 31.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Es war sehr sauber. Die Lage ist sehr gut (Rennstrecke) Das Personal war sehr freundlich

  • Das Frühstück ist zu SPÄT ! Es müsste um 7 Uhr Frühstück geben. Wir konnten nie Frühstücken, weil wir zur Rennstrecke mussten.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš Jelínek

Gruppe von Freunden, 28.7.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělá snidaně velmi ochotný personál

  • Nic vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.