+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel NAUTICO Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 119 reviews

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 18.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 15.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • čistota, vstřícnost personálu, možnost zaparkovat i ranní snídaně

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Tůmová

Einzelreisende, 18.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Rezervovala jsem apartmán pro mě příbuzné,kdyz přijeli tak slecna v recepci jim dala jiný pokoj,levnejsi třílůžkový.A pak nastal problém,slecna chtěla po mě storno kauci 70 eu protože jsem stále měla rezervovaný ten apartmán a ona v něm neměla ty hosty.Slecna strašně neochotná a nepříjemná,bohuzrl koukala na film tak jsme ji vyrušili.V pokoji strašně teplo,chtelo by to buď větrák nebo klimatizací.V listopadu mi příbuzný přijedou znovu,tak doufám že nebude zas nějaký problém.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel NAUTICO replied to this review.
Dobrý den,

za tuto skutečnost se moc omlouvám. Musela nastat nějaká chyba. Slečna na recepci mi sdělila, že jste ji telefonicky kontaktovali ohledně pokoje, že přijedou pouze 3 osoby a ne 4, které byly na předchozí rezervaci z jiného hotelového portálu. Proto Vás recepční ubytovala ve třílůžkovém pokoji, který jste si telefonicky objednali, přesto, že rezervace zůstala i na apartmán. Slečna se Vám snažila vysvětlit, že Vám přepíše cenu, protože apartmá je dražší než třílůžkový pokoj. Sama jsem jí papír s přepsanou cenou vytiskla a ona Vám ho šla ukázat. Pokud si recepční říkala o provizi za neobsazený pokoj muselo to být omylem a nebo jste se s recepční špatně pochopily. Přesto je mi líto, že jste s našimi službami nespokojena a za celý incident se Vám omlouvám. Pro příští rezervaci můžete kontaktovat přímo mne a já Vám zajistím hladký průběh ubytovaní.

S pozdravem

Tišerová Petra
hotel Nautico
petra.tiserova@seznam.cz

Anonymus

Einzelreisende, 31.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Es war sehr sauber. Die Lage ist sehr gut (Rennstrecke) Das Personal war sehr freundlich

  • Das Frühstück ist zu SPÄT ! Es müsste um 7 Uhr Frühstück geben. Wir konnten nie Frühstücken, weil wir zur Rennstrecke mussten.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš Jelínek

Gruppe von Freunden, 28.7.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělá snidaně velmi ochotný personál

  • Nic vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

KAREL

Einzelreisende, 29.5.2016

příbramsko Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • PERFEKTNÍ PŘÍSTUP JAKO VŽDY - VŠE BEZ PROBLÉMŮ

  • Jedé snad to, že nebyl vydán doklad o zaplacení ubytování. Jinak bez připomínek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

Einzelreisende, 25.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Romana

Einzelreisende, 11.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Špatný signál TV - vlastně žádný

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

Einzelreisende, 3.5.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Na pokoji byl sice BTV přijímač, ale dívat se na něj, z důvody absolutní nekvality televizního signálu, vážně nešlo!!!! Přitom požadavek při objednávce hotelu byl pokoj s TV. Zbytečná kaňka na jinak velmi dobrém hodnoceni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 10.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radoslav Vavřina

Einzelreisende, 21.1.2016

Liberec Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Firma Hauke Josef Kolář

Einzelreisende, 3.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • -Dobře vytápěné v zimním období -Sprcha a dostatek horké vody -Pohodlná postel -Profesionální chování personálu (komunikace, ochota, vstřícnost,..)

  • -Nedostatečné odhlučnění stěn (všechno slyšet z vedlejšího pokoje, každou chůzi po chodbě- to je způsobeno nízkou tuhostí konstrukce na které leží podlaha chodby) -Chybí světlo nad umyvadlem - při holení ( na stropě by nemuselo být) -Nekvalitní signál u českých stanic TV (celkem 3 a jsou i 3 německé)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Tomáš Grutman

Einzelreisende, 13.11.2015

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 21.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 17.10.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 13.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Celkem čistý hotel, v Mostě jeden z těch trochu lepších ( ale to je snadné, je tu asi pět možností ubytování takže není z čeho vybírat). Blízkost cca 15minut od centra. Hned vedle příjemná restaurace.

  • Venku bylo 35 stupňů, na pokoji 40!! Bez klimatizace, bez větráku....Drobné závady - nedovíral se sprchový kout, WC téměř nesplachovalo. Personál se bavil o hostech, kteří nerozumněli česky před ostatními hosty takže to působilo neprofesionálně (možná nějaký brigádník?)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Blanka

Gruppe von Freunden, 24.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • příjemné prostředí vč. interieru, dobrá dostupnost

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 19.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • klid pohoda servis

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Familie mit Kindern, 9.4.2015

Русский

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.