Hotel NAUTICO Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 177 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 4.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
34 %
  • Restaurace vedle hotelu

  • Byl objednán 2 lůžkový pokoj pro použití jednou osobou. Přidělen byl pokoj bez jakekoliv židle bez avizovaného WiFi. Po reklamaci byl přidelen jiný pokoj. Nesvítilo stropní světlo ani světlo u postelí. Postele proleželé, ručníky zatuchlé. Jeden ručník na 3 dny. Avizovaná lednička nebyla. Snídaně až v 8 Hod, což při obchodní cestě je pozdě.

Personál
6
Služby
4
Čistota
3
Komfort
1
Cena/kvalita
3

Bohuslav Fiala

dospělý pár, 19.9.2010

Česká republika

  • Celkové hodnocení
38 %
  • Označení 3 hvězdiček neodpovídá vybavení. Např. chybějící lampičky u postele, vrzající dveře a podlaha, chybějící žárovka v lustru, nevětrané chodby - z kuchyně v přízemí jde zápach spáleného oleje do některých společných prostor hotelu; v sobotu večer již neteče teplá voda; hotel nabízí mimo televize(pouze 4 základní programy) i rádio a pokojový bar. Rádio-nebylo; bar - znamenala prázdná lednice. Na pokoji jsou hezky řešené úložné prostory, vč. skleněné poličky, ale odkladací police(polička) v koupelně chybí. Recepce účtuje pobyt některému zákazníku před pobytem a některému na konci pobytu. Cena v žádném případě neodpovídá službám.

  • Označení 3 hvězdiček neodpovídá vybavení. Např. chybějící lampičky u postele, vrzající dveře a podlaha, chybějící žárovka v lustru, nevětrané chodby - z kuchyně v přízemí jde zápach spáleného oleje do některých společných prostor hotelu; v sobotu večer již neteče teplá voda; hotel nabízí mimo televize(pouze 4 základní programy) i rádio a pokojový bar. Rádio-nebylo; bar - znamenala prázdná lednice. Na pokoji jsou hezky řešené úložné prostory, vč. skleněné poličky, ale odkladací police(polička) v koupelně chybí. Recepce účtuje pobyt některému zákazníku před pobytem a některému na konci pobytu. Cena v žádném případě neodpovídá službám.

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
1

NOVOTNÝ

skupina přátel, 18.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
43 %
  • Recepce funguje jen omezenou dobu, vchod je jinudy než východ. Východ vede kolem nevábné kuchyně a na chodbě je to cítit. Postele jsou strašně tvrdé.

  • Recepce funguje jen omezenou dobu, vchod je jinudy než východ. Východ vede kolem nevábné kuchyně a na chodbě je to cítit. Postele jsou strašně tvrdé.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
1

Lukáš Kubeš

jednotlivec, 23.11.2019

Most Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Bohužel mě nic nenapadá.

  • Snad vše od telky, která nešla i když mi byla nabídnuta kompenzace v podobě Coca Coly. Jediné co fakt bylo dobré byl pán na recepci ochotný super přístup, což se nedalo říct o restauraci, která je hned vedle a servirkach, které se tvářili hrozně. Za mě už určitě ne.

Personál
10
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Kateřina Tůmová

jednotlivec, 18.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Rezervovala jsem apartmán pro mě příbuzné,kdyz přijeli tak slecna v recepci jim dala jiný pokoj,levnejsi třílůžkový.A pak nastal problém,slecna chtěla po mě storno kauci 70 eu protože jsem stále měla rezervovaný ten apartmán a ona v něm neměla ty hosty.Slecna strašně neochotná a nepříjemná,bohuzrl koukala na film tak jsme ji vyrušili.V pokoji strašně teplo,chtelo by to buď větrák nebo klimatizací.V listopadu mi příbuzný přijedou znovu,tak doufám že nebude zas nějaký problém.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel NAUTICO odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

za tuto skutečnost se moc omlouvám. Musela nastat nějaká chyba. Slečna na recepci mi sdělila, že jste ji telefonicky kontaktovali ohledně pokoje, že přijedou pouze 3 osoby a ne 4, které byly na předchozí rezervaci z jiného hotelového portálu. Proto Vás recepční ubytovala ve třílůžkovém pokoji, který jste si telefonicky objednali, přesto, že rezervace zůstala i na apartmán. Slečna se Vám snažila vysvětlit, že Vám přepíše cenu, protože apartmá je dražší než třílůžkový pokoj. Sama jsem jí papír s přepsanou cenou vytiskla a ona Vám ho šla ukázat. Pokud si recepční říkala o provizi za neobsazený pokoj muselo to být omylem a nebo jste se s recepční špatně pochopily. Přesto je mi líto, že jste s našimi službami nespokojena a za celý incident se Vám omlouvám. Pro příští rezervaci můžete kontaktovat přímo mne a já Vám zajistím hladký průběh ubytovaní.

S pozdravem

Tišerová Petra
hotel Nautico
petra.tiserova@seznam.cz

Anonym

jednotlivec, 13.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Celkem čistý hotel, v Mostě jeden z těch trochu lepších ( ale to je snadné, je tu asi pět možností ubytování takže není z čeho vybírat). Blízkost cca 15minut od centra. Hned vedle příjemná restaurace.

  • Venku bylo 35 stupňů, na pokoji 40!! Bez klimatizace, bez větráku....Drobné závady - nedovíral se sprchový kout, WC téměř nesplachovalo. Personál se bavil o hostech, kteří nerozumněli česky před ostatními hosty takže to působilo neprofesionálně (možná nějaký brigádník?)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Anonym

jednotlivec, 10.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Pokoj byl malý, pěkný, čistý, sociální zařízení též. Na pokoji nefundovala TV, byl problém se snídaní, nešla objednat na dřívější čas.

  • Pokoj byl malý, pěkný, čistý, sociální zařízení též. Na pokoji nefundovala TV, byl problém se snídaní, nešla objednat na dřívější čas.

Personál
9
Služby
3
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Tomáš

jednotlivec, 25.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 21.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan

dospělý pár, 28.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Děrave prosteradlo a povleceni.

Personál
8
Služby
8
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 12.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Oceňuji příjemný personál, čistotu a příjemný interiér hotelové kavárny.Snídaně až na drobné výhrady byla velice chutná a dostačující.Velice hladký průběh při nahlášení a odhlášení se z hotelu.

  • Cena v porovnání s komfortem pokoje je podle mne nadsazená, (např. chyběl mi v koupelně fén, na který narazíte i v obyčejných motelech). Lůžka byla zapuštěna do vyvýšeného podia, které bylo potaženo nepříjemným(snad zátěžovým?)kobercem. Měla jsem méně soukromí, než bych si přála, vzhledem k velice tenkým stěnám mezi jednotlivými pokoji (pokaždé jsem slyšela obyvatele vedlejšího pokoje, když šel do koupelny). Cena snídaně nebyla přemrštěná, ale očekávala bych více druhů pečiva (ne jen rohlík) a více zeleniny a ovoce.Opravdu je to nesrovnatelné se servisem, který znám odjinud a z hotelů stejné kategorie (***).

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Tomáš

jednotlivec, 13.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Boli sme spokojný, hotel síce nie je moderný a má aj staršie vybavenie, pôsobí však príjemne a cítili sme sa dobre. Myslím, že využijeme tento hotel aj pri ďalších návštevách Mostu. Pášila sa nám aj blízka pizzeria, ktorá je súčasťou budovy hotela. Príjemný personál a dobré jedlo.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 8.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
73 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Markéta

jednotlivec, 8.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

p. Hornová, Bičíková .

jednotlivec, 25.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Petr Rohrer

jednotlivec, 8.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Mám jedinou výtku a to k době podávání snídaní. Začínat až v 8:00 hodin je pro někoho opravdu pozdě, spíše bych doporučoval od 7:00 hod.

  • Mám jedinou výtku a to k době podávání snídaní. Začínat až v 8:00 hodin je pro někoho opravdu pozdě, spíše bych doporučoval od 7:00 hod.

Personál
8
Služby
3
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 11.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Byly jsme spokojeni,při návštěvě Mostu,rezervuji znovu

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jaroslav Pliska

jednotlivec, 8.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • parkování dobré, internet nepotřebuji a omlouvám se - nestíhám a nemám čas

  • parkování dobré, internet nepotřebuji a omlouvám se - nestíhám a nemám čas

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8